dimarts, 5 de maig del 2020

ACTIVITAT RELIGIÓ MAIG

Hola nois i noies!!
La Senyoreta Júlia i la Senyoreta Isabel estem molt contentes de tornar-vos a saludar. Esperem que continueu tots bé i que estigueu gaudint de l’horeta de passeig que teniu!! Segur que esteu super contents!! I nosaltres també ho estem per vosaltres!!
Us deixem l’activitat de Religió del mes de maig!! Recordeu que es la mateixa activitat per a 3r i per a 4t. A l’activitat, igual que l’última vegada, hi trobareu les instruccions!!

Ànims que ja falta poc!!!


Júlia i Isabel




Bé, nois i noies, ha arribat maig. Això vol dir que cada cop estem més a prop de guanyar aquesta batalla.
A l’activitat del mes passat vas haver de buscar els diferents temples cristians que hi ha. Segur que vas trobar l’església, la catedral, l’ermita, la capella, el santuari, el monestir... i segur que
d’altres més. Molt bé!! Però, quina funció tenen aquests temples? Doncs, tot i que uns siguin més grans que d’altres, la funció és la mateixa, trobar-nos amb Déu i recordar aquella part de l’últim sopar de Jesús amb els seus amics en el qual va beneir el pa i el vi i que anomenem Eucaristia.
Doncs bé, la feina per aquest mes de maig és la següent:
- Ara que has començat la catequesi o estàs a punt de fer la comunió (potser més tard del que esperàvem, però la vida de vegades té aquestes coses), saps que aquell dia, a la Missa, passaran moltes coses. Quines coses són les que passaran? Busca informació sobre les parts de la Missa. En
quin ordre passen? Qui les duu a terme? No tot ho fa el sacerdot. Els fidels, és a dir, les persones que anem a l’església, també tenim una representació molt important. Quin nom té cada cosa que es fa? El moment de menjar el Cos de Crist té un nom i el moment de començar la Missa també. A veure si els pots trobar. 
- Fes la llista amb els noms en l’ordre en que hi tenen lloc i, si pots, escriu què passa en cada part. Si pots, amb les teves paraules. Et pot ajudar qui estigui a casa amb tu.
- Si en tens, pots incloure alguna foto de l’església del teu barri, o de qualsevol altra església. Això també et servirà de guia per saber on es fa cada part de la Missa.

*Ho pots fer sol o amb l’ajuda de qui estigui amb tu a casa.
*Pots fer-ho en un document Word que, si vols o en saps, pots convertir en pdf per a que no es moguin les dades quan ho enviïs.
O també pots fer un power point. I fins i tot un vídeo. El que et vagi millor, pots triar!!
*Si pots, retorna’ns-ho entre els dies 28 i 29 de maig, per poder- la mirar. Et diem aquests dies perquè els dies 30 i 31 són cap de setmana i segur que també vols descansar. Però si ens ho envies
durant aquests dos dies, també estarà bé.
*Ànims! Tu pots!!

Júlia Lladonosa: julialladonosa@gmail.com
Isabel M. Martínez: isabelreligiogodas@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada