dimarts, 2 de juny del 2020

ACTIVITAT RELIGIÓ JUNY

Hola, nois i noies, ja som al juny. Això vol dir que aquest curs ja s’acaba i, tot i que malauradament no ens hem pogut veure, ho heu estat fent tots molt bé.
L’activitat d’aquest mes té una durada una mica més curta que les dels mesos anteriors, ja que el curs s’acaba el dia 19. Per això serà una activitat senzilla, que no us prendrà gaire temps i podreu retornar-nos de seguida.

Diumenge, 31 de maig, vam celebrar el dia de la Pentecosta. Què vol dir això? Doncs, aquesta festa se celebra 50 dies després de la Pasqua, és a dir, de la Resurrecció de Jesús, i recorda el dia de la vinguda de l’Esperit Sant als deixebles. Això va passar així perquè, després de morir Jesús, els apòstols (els seus amics) tenien por i per a donar-los força i poder continuar amb la seva missió, Déu
els va enviar l’Esperit Sant. Així és com els apòstols, des d’aquest moment, van anar arreu del
món a transmetre la bona notícia del regne de Déu. L’Esperit Sant és Déu, que és amb nosaltres. Déu envia el seu Esperit a tots els qui creuen en Ell. D’aquesta manera, dóna forces en tots els moments de la vida per actuar com Jesús i contribuir així a comunicar el seu missatge.
Quan els apòstols van començar a viatjar per tot el món, és quan van néixer les primeres comunitats cristianes. Aquestes compartien tot el que tenien, s’ajudaven els uns als altres i partien el pa en record de Jesús. Dos mil anys després, l’Església continua actuant de la mateixa manera i, junts, celebrem els sagraments. Els sagraments, són les celebracions més importants de l’Església catòlica. N’hi ha 7.

Doncs bé, la feina és la següent:
- Dis-me quins són aquests 7 sagraments. Si pots, si ho saps o si ho trobes, dis-me en quins 3 grups es classifiquen.
- Fes la llista i una petita explicació de cadascun. No cal gaire extensa.
- De cadascun d’aquests 7 sagraments, busca una fotografia o imatge que el representi. (No cal que ho imprimeixis, fes-ho tot en un arxiu amb les imatges incloses, així no et cal gastar tinta!!)

*Ho pots fer sol o amb l’ajuda de qui estigui amb tu a casa.
*Pots fer-ho en un document Word que, si vols o en saps, pots convertir en pdf per a que no es moguin les dades quan ho enviïs.
O també pots fer un power point. I fins i tot un vídeo. El que et vagi millor, pots triar!!
*Aquesta vegada ens ho hauràs de retornar una mica abans.
Divendres 12 de juny, serà l’últim dia que podràs retornar aquesta activitat.
*Ànims! Tu pots!!

Júlia Lladonosa: julialladonosa@gmail.com
Isabel M. Martínez: isabelreligiogodas@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada