dimarts, 31 de març del 2020

DURANT EL CONFINAMENT, MOVIMENT!

Hola noies i nois!

Els Mestres d’EF us trobem molt a faltar! Malauradament, aquesta crisi del Coronavirus fa que haguem d'estar tots confinats (cadascú a casa seva).
CONTINUEM amb els REPTES d’Educació Física, els podeu fer tots els alumnes (des dels més petits, fins als més grans). Cada repte és per a un dia diferent.
Podeu enviar-nos  i/o compartir les vostres fotos i/o vídeos, fent els reptes. Ens ficarem molt contents!!
RECORDEU QUE L’ACTIVITAT FÌSICA ÉS MOLT IMPORTANT!!

Us animem a fer tots els reptes. Així us trobareu millor física i emocionalment!
Ànims!

REPT2 KIDS WORKOUT!
És a dir “entrenament per nens i nenes”. Es tracta d'un entrenament ideal per fer-lo a casa sense material en espais reduïts. Si us trobéssiu cansats en algun moment, feu una pausa i bebeu una mica d'aigua.  A veure si s’animen també tota la família!!  Ànims que ho esteu fent molt bé i el vostre cos us ho agrairà. 


REPTE 2


REPTE3  A BALLAR!
Us deixem uns balls per moure l'esquelet!  A veure qui sou capaços de superar el repte i ballar-los tots... Esperem que us agradin!

 HIPHOP ZUMBA JUST DANCE






REPTE4 KEEP CALM!
Respira, relaxa't i escolta el teu cos...   Recordeu que és igual d'important la part d’exercici físic com la part de relaxació, tornada a la calma i de recuperació. 

 IOGA



REPTE 5 JOC AMB FAMÍLIA
Aquí us deixem un joc per jugar amb tota la família. Moviment i riures assegurats. Només necessites obrir aquest enllaç en un ordinador, mòbil o Tablet i un dau. A jugar!!

 EL JOC


7 comentaris: