dimarts, 14 d’abril del 2020

CARTA DE LES MESTRES DE RELIGIÓ PER A 3r i 4t

Estimats nens i nenes de Religió, les senyoretes Júlia (3r) i Isabel(4t) estem molt contentes de poder-vos dirigir unes paraules. Fa molts dies ja que no ens podem veure, però tenim la il·lusió de que segur que us trobeu bé, acompanyats dels qui estan amb vosaltres en aquests moments. Esperem que  estigueu ajudant força a casa i que continueu aprenent amb les tasques que, des de l’escola, us van
proposant. I esperem, també, que continueu sense sortir de casa, perquè ja sabeu que com més temps ens hi quedem, més ràpid marxarà aquest “bitxo”.
De ben segur que ara ens pot semblar molt llunyà el dia del retrobament, però us assegurem que passarà volant, que ens podrem retrobar i donar-nos totes les abraçades que, aquests dies tristos, ens han robat.
Els vostres tutors i altres mestres de l’escola us han anat proposant activitats per fer aquests dies i, ara que ja ha començat l’últim trimestre, Religió també s’ha de deixar veure.

Com que és un trimestre molt estrany ho hem de fer tot adaptant-nos a les seves circumstàncies i per això fem una mica un canvi de volta a la nostra assignatura. No volem pas que us suposi una feina extra, però alguna coseta hem de fer!
No patiu perquè les feines que farem tindran una durada d’un mes. És a dir, una tasca pel mes d’abril, una tasca pel mes de maig i, esperem que no calgui però, si cal, una altra pels dies finals de
juny. Si tenim en compte que, a l’escola, fem una hora de Religió a la setmana, podeu triar un dia de la setmana i dedicar-hi una estona per investigar.

Volem que sigui una feina relaxada, seran més aviat petits projectes que podeu fer sols o amb l’ajuda de qui estigui amb. Ho podeu fer amb un document normal i corrent o, si us animeu i voleu ser creatius, podeu fer power points o el que us convingui. Abans d’acabar el mes, només cal que ens ho retorneu fet a les direccions que us deixarem a continuació. Recordeu que els/les alumnes de 3r li heu d’enviar a la Júlia i els/les de 4t a la Isabel.

Júlia Lladonosa: julialladonosa@gmail.com
Isabel M. Martínez:  isabelreligiogodas@gmail.com

Ànims, valents! Molt aviat ens tornarem a veure les cares, alguns potser ja sou més alts que nosaltres. Penseu que Jesús és al nostre costat i, si tanqueu els ulls, ell us donarà les abraçades i petons que trobeu a faltar dels vostres amics, amigues i familiars. Continueu a casa. Això passarà. Nosaltres podem.Vosaltres podeu. TOT ANIRÀ BÉ!!!

Júlia i Isabel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada