dimarts, 14 d’abril del 2020

TASQUES DE RELIGIÓ PER A 3r i 4t

Ha arribat la Pasqua!! Això vol dir que Jesús ha ressuscitat, tal com havia promès als seus amics. Normalment, per celebrar la Pasqua, passem el dia en família i mengem la mona. Aquest any ho haurem de fer des de casa. Jesús segur que també ho vol així. Però a l’Església també es fa la celebració de la resurrecció de Jesús. Segur que molts de vosaltres heu anat algun cop a l’església, amb els pares o els padrins. Alguns haureu anat a l’església del barri, d’altres, potser, a la catedral. Hi ha molts llocs on trobar Déu. Potser us heu fixat alguna vegada que, depèn del lloc on es trobi,
l’església pot ser més gran o més petita i si entréssim a veure-les, ens adonaríem que tenen algunes diferències.

Per això, la feina per aquest mes d’abril és la següent:

- Busca els diferents tipus de temples cristians que existeixen (p.ex. església, catedral...). Pots començar per fer una pluja d’idees amb els que tu coneixes i preguntar a pares, padrins, tiets... a veure quin més en saben ells. Després pots buscar més informació. Fes una llista, escriu-ne els noms i fes una petita definició, si pots, amb les teves paraules. Si en trobes, afegeix alguna foto (així quan ja les tinguis totes i miris el teu treball final, veuràs millor com són de diferents!).

*Ho pots fer sol o amb l’ajuda de qui estigui amb tu a casa.
*Pots fer-ho en un document Word que, si vols o en saps, pots convertir en pdf per a que no es moguin les dades quan ho enviïs.

O també pots fer un power point. I fins i tot un vídeo. El que et vagi millor, pots triar!!

*Estaria molt bé si ens poguessis retornar la feina feta entre el 29 i el 30 d’abril, per poder-la mirar. 

Pel mes de maig ja et donarem una altra feina.

*Ànims! Tu pots!!

Júlia Lladonosa: julialladonosa@gmail.com
Isabel M. Martínez: isabelreligiogodas@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada