dimecres, 29 d’abril del 2020

MOU-TE

Bon dia nens i nenes del Godàs,


Desitjo que els ànims i la salut segueixin a dalt de tot!! Ja podem sortir al carrer!Recordeu que és molt important fer activitat física. Ara hem d'aprofitar al màxim aquesta hora que podem sortir al carrer i disfrutar-la.
Als alumnes que encara no heu enviat cap repte ni cap tasca, us animo a que els proveu de fer i ens envieu fotos i vídeos a l'email del mestre/a  i/o al Padlet. 
Finalment, us volem desitjar ànims, salut i esports!



Podeu  publicar els vídeos i fotos dels vostres reptes si voleu en aquest tauló padlet i també compartir-ho en el Twitter de l'escola amb l'etiqueta #EFacasaGodas.
– Clic al simbol “+”, sota la columna que voleu escriure.
– Escriviu i inseriu una foto o video. No oblideu el nom.

4 comentaris:

  1. Bon dia. A casa fem molt deport de sis a set. Tabatas,. De abd, flexions, taula..... els teus vídeos....al youtube les sessions del Sícoris....12h esport la pobla....
    I ara q podem sortir donem tot el tomb ateluc segre- cole caminant i corrent.....res de rodes.....que la meva mare diu que els traumes no ho aconsellen....que no és moment de pujar a urgencias del hospital.....hem de caminar córrer, saltar...
    Salut per a tots!

    ResponElimina
  2. Hola soc la Dayana,yo fats esport, havegades corro amb el meu patinet al carre,tambe jugon amb el meu germa el se monta ala moto de jugedt i yo empullo i ailli yo fats forsa.

    ResponElimina
  3. Hola Raul! Soc l’Andrea Saez.
    M’agraden molt els vídeos que envies.
    A casa no parem de fer exercici amb el pare. La mare diu que m’estic posant molt forta.
    Nosaltres no sortim al carrer perquè la mare no pot i aquí a Lleida hi ha molta gent, quan pugem anar al poble correrem per allí.
    Molts besitos. Visca l’esport.

    ResponElimina
  4. Hola soc l'Ares I els videos d'educaçio ficica m'encanten però també faig coses a casa, ara que puc sortit al carrer vaig patinant.

    ResponElimina