dimarts, 14 d’abril del 2020

VALORS

Hola nens i nenes de 3er!!!
Com esteu?
Esperem que aquests dies de pasqua hàgiu fet coses molt divertides per casa.
Ara us passarem un petit curt on parla del confinament i després us passarem unes preguntes per tal que ens pugueu deixar els vostres comentaris.

Els esperem encantades.

Les mestres de 3er 💜💜💜💜💜


1.- Visualitzar el vídeo: Estrelles de Tetra Brik: 


2.- Que us ha semblat el vídeo?

3.- Aquests dies de confinament quines coses heu fet? Què és el que més us ha agradat fer?

32 comentaris:

  1. Hola soc l'Arantza. M'ha agradat molt el que a fet el nen per la mare. Us dic el que he fet,
    he fet la mona de pascua amb el pare, he jugat amb el pare una miqueta a basquet, he ajudat alguns dies a cuinar, he llegit, he parlat per videoconferència amb la meva millor amiga, algunes vegades he fet el llit dels meus pares i he fet els deures del cole i extraescolars. El que més m'ha agradat a sigut:fer la mona de pascua amb el pare, parlar per videoconferència amb la meva millor amiga i jugar una miqueta amb el pare a basquet.

    ResponElimina
  2. Aroa Godoy

    M´ha agradat molt.

    Hem jugat,hem fet videotrucades amb els amics i la familia, ejercici, hem fet deures i manualitats, hem aplaudit cada dia als metges.

    El que més m´ha agradat es fer videotrucades.

    ResponElimina
  3. El video m'agradat.
    He estat jugan amb la tablet i lo que mes m'agradat es fer dibuixos

    ResponElimina
  4. Quima Pardo
    M’ ha agradat molt, la història és molt bonica, i, realment és el que ens passa a nosaltres.
    A casa, ens Ha passat el temps molt ràpid però igualment m’ he avorrit una mica. Em sortit cada día a les 8:00h a aplaudir als que ens ajuden.

    El que més m’ ha agradat es fer la mona

    ResponElimina
  5. Hola soc el Marc P.
    m'ha agradat el que feia el Pere.
    Jo he fet manualitats,la mona,deures i he jugat a futbol.
    Fins aviat!!!

    ResponElimina
  6. Hola, sóc la Jana i el vídeo m´ha agradat molt per les creacions del Pere.

    Jo ha casa he fet: llegir molt, jugar amb la meva germana,he fet experiments amb aigua, he mirat pel.lícules i també he fet la mona.

    ResponElimina
  7. Hola, sóc Alex Lozano aquest video m'ha agradat perquè explica el que estem vivint mes o menys.

    Aquests dies, he llegit, he fet activitats del bloc, he fet esport, he jugat, estic una mica trist perquè no puc sortir a jugar amb els meus amics, espero que el coronavirus marxi aviat.

    ResponElimina
  8. Hola! Sóc l'Oriol. El vídeo m'ha semblat molt real, com el que estem vivint en aquests moments. L'he trobat extrany i una mica trist perquè el nen es quedava sol a casa.

    Aquests dies he estat jugant molt amb el pare i la mare, he fet exercici físic, deures de l'escola i deures inventtas per la mare, he sortit i surto al balcó, he fet manualitats relacionades amb la primavera i la Pasqua i moltes d'altres, he fet plastilina casolana, ajudo a la mare a netejar i a cuinar, jugo molt amb la meva germana petita..i moltes coses més! Hi ha dos coses que m'ha agradat molt fer: jugar amb la família i ajudar a la mare a netejar la cuina

    ResponElimina
  9. SOC l.asier,m.ha agradat el vídeo,i m.ha agradat el final que s.han dormit sota les estrelles





    Aquests dies a casa he estat fent moltes coses,jugar a disfresarme jugar amb el meú pare a la consola,faig el meú llit cada día menys dissabte i diumenge que son els mes dies lliures faig deures amb la mare,del cole i de lo que ella en posa tambe he Fet la mona jugó molt amb els meus playmobils ballem amb la meva germana cantem i tambe cuino i tocó l.acordio i tu leti? Petons a tots

    ResponElimina
  10. Hola sóc el Jan Griñó. M'ha agradat el video perquè el nen fa una sorpresa a la mare. Jo a casa el que m'agrada fer més és fer manualitats

    ResponElimina
  11. Hola sóc el Jan Griñó. M'ha agradat el video perquè el nen fa una sorpresa a la mare. Jo a casa el que m'agrada fer més és fer manualitats

    ResponElimina
  12. Hola sóc el Biel Pons, m'ha agradat el video perque el nen es divertia encara que no pogués sortir de casa.
    A mi a casa m'agrada jugar a jocs de taula, fer manualitats i pastissos.

    ResponElimina
  13. Hola, sóc l'Èric Negrillo, crec que les persones no necessitem la tecnologia per a divertir-nos, també ens podem divertir fent manualitats o amb la imaginació.
    El confinament pot ser divertit o avorrit però segur que ens o passem molt bé.
    Aquests dies he fet la mona, manualitats, he plegat mitjons, etc. El que més m'ha agradat ha sigut jugar a posar els gormitis al cotxe del Jofre i fer que corrin.

    ResponElimina
  14. Hola sóc l'Èlia. M'ha agradat el video perquè el nen va posar estrelles al sostre i li va sorprendre a la mare.
    Jo a casa faig moltes coses, deures, manualitats...I m'agrada jugar amb la meva família.

    ResponElimina
  15. Hola sóc el Joel masip ,el vídeo m'ha agradat molt,perquè el nen encara que s'hagi de quedar sol no esta trist i explica una mica el que esta passant.


    Aquets dies he fet una mica de tot:he fet la mona ,els deures,llegir els FUTBOLÍSSIMS,mirar una mica la tablet,escoltar música,etx...

    ResponElimina
  16. Hola sóc l'Hèctor Callizo , m'ha agradat el video perquè té tota la raó i és el que esta passant aquests dies de CONFINAMENT .
    Aquests dies miro les pelicules de "el señor de los anillos" 1p 2p i 3p i el començament "el hobbit", faig moltissims montatges de playmobils on surten elfos.
    També faig coses del col.le, i un gegant!!!!

    ResponElimina
  17. Yerai González Aceituno14 d’abril del 2020, a les 18:41

    Hola Sóc el Yerai gonzalez.
    El video m'ha agradat perquè explica lo que està passant amb el virus tan dolent que ha arrivat.
    Aquest dies que portem de confinament cada dia pel matí fai una mica de deures,a la tarde fai manualitats,jocs,jugo al balcó amb el pare a fer pases de futbol...etc...i a la nit fem lectura.
    El que més m'ha agradat és fer moltes coses amb la meva familia,aprofitar i jugar molt amb ells.

    ResponElimina
  18. Hola sóc l'Izan Begué, el video m´ha agradat molt perquè parla sobre el que ens està passant aquests dies.
    Aquests dies de confinament hem fet una mica de tot: preparar l'esmorzar, ajudar als pares a fer feina de casa, posar menjar al gos, fer deures i llegir, ajudar a cuinar , jugar, fer manualitats , fer exercici, mirar pelis, fer la mona ... i encara que trobo a faltar els amics i professors estic molt bé a casa.
    El que m´ha agradat més és mirar pel.lícules.
    Tot anirà bé!!!

    ResponElimina
  19. Hola, sóc el Jofre Negrillo. El vídeo m'ha semblat molt bonic perquè les estrelles que li ha fet a la mare han estat un detall molt bo. També es pot jugar sense tecnologia i amb la imaginació. Els primers dies vaig jugar amb la família, els següents vaig jugar amb trens, els pròxims vaig trobar els Gormitis i vaig jugar amb el Road Ripper a pujar-los a sobre del cotxe amb botons. Un dia vaig mirar dintre de la capsa de piles gastades del pare, les vaig comprovar totes i la meitat estaven plenes. Vaig trobar piles de rellotge però eren massa grans. Aquests dies hi ha vegades que m'aborreixo molt però un dia ens vam posar a fer cabanes de coixins, ens ho vam passar molt bé, però la porta a vegades queia i sortiem per la d'emergència. Aquests dies m'ho passo molt bé encara que no pugui sortir de casa. ADÉU!!!

    ResponElimina
  20. Soc l'Iker Arenas, el vídeo m'ha semblat molt divertit.
    En aquests dies , he fet moltes coses , com llegir, estudiar les taules,algunes multiplicacions i una mica de tecnologia.
    I amb moltes ganes de tornar a veure els amics.
    Adeu mestres us extranyo molt a faltar

    ResponElimina
  21. hola soc el Jan Arbonés, el vídeo era molt bonic
    jo jugo a jocs, al futbolí, faig deures, llegeixo, em diverteixo, faig esport...

    Us trobo a faltar.

    Tot anirà bé.

    ResponElimina
  22. Hola, soc la Nahia m'ha agradat molt el video.A casa faig deures,jugo... i llegeixo 10 pagines cada nit del 7é llibre de Harry Potter.

    ResponElimina
  23. Hola companys, el vídeo m'ha semblat molt positiu. A casa faig deures, jugo, llegeixo...i lo que m'ha agradat més és fer el circuit d'educació física

    ResponElimina
  24. Hola companys, sóc l'Eric Zaragoza, el vídeo m´ha semblat molt bonic. Aquests dies tinc temps per jugar a la play,llegir,fer deures... el que més m'agrada és jugar a futbol amb el meu germà al passadís de casa.

    ResponElimina
  25. Hola,soy Maryam
    El video me ha parecido muy interesante,porque el niño le hizo estrellas de tetrabrik para animar a su madre que esta triste porque el planeta está enfermo.
    Durante el confinamiento hize muchas cosas, hice ejercicio con mi madre,ver la tele,cocinar galletas con mi madre,hacer mis deberes.
    Lo que más me ha gustado es: jugar a muñecas con mi hermanas.

    ResponElimina
  26. Hola sóc ľAres,I aquest video m'ha semblat molt relacionat amb lo que esta pasant aquestos díes . Jo a casa faig : laterals,el pont des de dalt i la planxa.També quan el pare acaba de fer teletreball jo hem conecto per skipe amb ľAina I l'Andrea i juguem online a ROBLOX.com la mare treballa al mercadona té que anar I torne al mig día.

    ResponElimina
  27. Hola,sóc l'Alba Estopà... El vídeo m'ha agradat molt... explica de manera molt fàcil i bonica el que està passant al món...
    Durant tot aquests dies he fet moltes coses... he jugat amb el meu germà,faig deures i llegeixo cada dia, ajudo al padrí i la padrina;perquè estic molt dies amb ells perquè la mare i el pare treballen els dos casi tots els dies.
    Per això el que més m'agrada,és els dies que puc pasar amb ells.

    ResponElimina
  28. Hola sòc la Clàudia Castañon. El vídeo m' ha semblat una mica trist però al final és alegre. El que he fet els dies de confinament, ha sigut cuidar als meus pares que estaven malalts, cuidar al meu germà, jugarar amb el meu germà, fer deures, fer vídeo trucades amb la família i amb les amiges i parla amb les Veïnes de balcó a balcó.

    ResponElimina
  29. Hola bonics i boniques!

    Estem molts contentes de rebre tots els vostres comentaris. Ens alegra saber que durant aquets dies, tenint present l’esforç que esteu fent quedant-vos a casa, sense sortir al carrer, ni poder jugar amb els vostres amics i amigues, trobeu tantes activitats i estratègies per poder passar el confinament de la forma més divertida i entretinguda possible. Ens agrada molt saber que molts/es de vosaltres seguiu estant amb contacte virtualment amb els vostres amics i amigues. També ens agrada i ens sembla molt bona idea que ajudeu als vostres pares/mares a fer les tasques de casa i que dediqueu una estoneta cada dia a fer les activitats que us proposem al bloc. Però no deixeu de gaudir de la vostra família.

    Us trobem molt a faltar.
    Una forta abraçada.

    Molts ànims campions i campiones!

    TOT ANIRÀ BÉ

    Les mestres de 3r

    ResponElimina
  30. Hola sóc el Martí.
    M'agrada molt la idea del vídeo, crec que amb l'actitud de la mare no anirem enlloc, si som negatius mai aconseguirem el que volem.
    Si som positius acabarem abans allò que vulguem!
    La Idea de les estrelles és molt divertida i original.

    ResponElimina
  31. Hola sóc l'Ariadna, el video és molt bonic, i explica que amb poques coses es poden fer una cosa divertida.
    Aquest dies de confinament, he jugat, he vist pel.lícules, he fet videotrucades amb els amics i la família,també he fet deures, dibuixos, manualitats i vam preparar un pastís la mona.
    Lo que mes m'agrat es fer videotrucades.

    ResponElimina
  32. Hola soy Dinian.
    El video me ha gustado mucho. Su significado. Aunque nos tengamos que quedar en casa, hay cosas muy bonitas que hacer y expresar.
    Me dejan hacer cosas que antes no podía, como ir en patinete por casa, aunque también hemos hecho deberes, marionetas con calcetines, hemos cocinado, jugado con las mascotas. Pintamos un mural de un gran arcoíris porque vamos a acabar con el virus, unidos venceremos.
    Hemos jugado a juegos de mesa y al escondite. Ha sido muy divertido.
    Espero volver a veros pronto ��������������

    ResponElimina